Sharnaaz Ahmad aka Jebat Sakit Mental ?

February 28, 2014



Hah tutup mulut tu..jangan nak terkejut sangat lah.Jebat kesayangan Malaya tu sihat, sempurna akal dan fizikal.Ni semua ekoran pergaduhan Jebat & Lisdawati.Sampai siap suruh si Jebat buat pemeriksaan MRI untuk mengesahkan si Jebat ni sakit mental.Puhhhh melarat2 kes ni....



Allah maha Adil, kita tak tahu siapa dipihak yg benar,Tapi dont worry be happy Abg Jebat sihat ok otak nya, hensem lagi haha..sempat lagi dia berseloroh.
Apa2 pun semoga menemui jalan penyelesaian yang baik.Kita sesama saudara Islam.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Assalamualaikum mama, hahah macam2 hal la artis ni... kontroversi memanjang je..

    ReplyDelete
  2. hebat jgk la dia sampai pergi buat scan otak :)

    ReplyDelete
  3. susah kalau dah jadi retis ni..ehhee

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish