Feb 9, 2014

Teringin Nak Makan Korean Food

Arggghh tu lah asyik layan korean food program, tasty road & Korea Delicious dah teringin nak makan makanan korea


Bibimbap antara yang menghantui fikiran ni huh...sedap nye kan.Nasi campur Korea.


Bulgoli cam best juga kan...dengan daging bakar huh.kimchi sikit.

Google lah kat mana lokasi yang best dengan harga yang ok.Ramai kate Restoren Dubu Dubu best dan dijamin halal.Em kat Midvalley,OU aa kata nye....Emmm nanti nak pergi try juga.Jom jom

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. Bibimbap mmng sedap. Bulgogi sye belum prnh try tapi org kata sedap :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo best nye...saye belum penah try hu...teringin nye

      Delete
  2. teringin juga...tpi tak ada kesempatan lagi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal....tunggu org bawak je la huhu

      Delete
  3. waaahh sedapnyeee!teringin jugak tapi dekat kelantan xde restoren korea :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa siannya..nanti mai la jenjalan sini....bol2h together2 makan he

      Delete
  4. uwaa. dengar nama pun dah terliuq nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah....terliur...banyak sayur...sihat ...mmmm yummm2

      Delete
  5. Dekat TS pun ada Dubu Dubu .. tak silap. kat 4th floor kut .

    ReplyDelete
  6. Dubu2 nie kat Times Square pon ada..xmkn kat dubu2 pon xpe..leh mkn kat foodcourt kat TS, taste of asia ke namanya..kat situ ada kedai mknn korea gak..hrga murah dan sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok tq info bagus ni huhu...tunggu mase je nak serbu ni...jgn x ngam ngn tekak udah heheh

      Delete
  7. Wahhh, macam sedap je makanan korea nihh ...
    terliuq dahh tengok gambar tuhh ,
    duk jauh dari bandar.. susah nak g ke restoran2 macam nih :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar ye...nanti jenjalan boleh le singgah ye....

      Delete
  8. Gomonae kat Ampang Point pun sedap..Dubu Dubu mahal sgt -_-'

    ReplyDelete
  9. tak pernah makan korea puneyr makanan..hehe..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign