Aku Tolak Blog Job RM 1k ?

by - March 31, 2014

Puhhhh gempak tak tajuk...mengalahkan Ben Ashaari & Beutifulnara job 1k gitu...Amin in sha allah kalau rezeki x kemana.


Sedih x muka...hehe memang sedih lah..dah bersiap semua...tengok2 plan tak jadi...kereta buat hal....mungkin ada hikmah nya dan rezeki itu bukan milik aku.


Sebenanrnya semalam aku dapat job untuk review makanan di Pak John Steamboat bersempena hari lahir....semua dah ready, meja dah reserve...dah kautim semua...tapi kita hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan...memang bukan rezeki aku lah...kereta buat hal...so dengan upset nya aku inform kan yg aku x dapat hadir...,really sorry....nasib baik pihak Pak John memahami dan baik hati.....dan memberi ucapan hari lahir..may be next time.

Mukin Allah dah tentukan rezeki dan job yang lain untuk aku In Sha Allah.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

7 ulasan

  1. Assalamualaikum mama,takpelah. ada rezeki lain tu. hehe jangan sedih2 ya

    ReplyDelete
  2. kalau dah rezeki tak kemana....lainkali dapat la tu..inshaa allah..

    ReplyDelete
  3. tak pa MD..bukan rezeki agaknya..lain kali mungkin akan dapat double lagi..mana tau,kan..

    ReplyDelete
  4. tkpe mama nanti ada rezeki lain. birthday mama eh ? happy birthday mama hehe :)

    ReplyDelete
  5. insyaallah, kalau rezeki takkan ke mana

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish