Mar 5, 2014

Cek NUFFNANG Dah Sampai?

Opppssss belum lagi la...cash out pun baru 23 Jan yang lepas hu.In sha Allah pertengahan bulan ni sampai kot seperti yg diberitahu Nuffnang.



Pagi ni baru dapat email pengesahan dari HSBC .Hu Alhamdulillah ..tinggal tunggu cek sampai rumah.Doakan ye kawan2 semua berjalan lancar.Excited ni almaklumlah 1st time cashout.Lain la dorang dah ribu riban rase duit Nuffnang.

JOM BERBLOGWALKING SAMBIL KLIK NUFFNANG

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. biasanya..kalau dah dapat email dari HSBC..dah tak lama dah check nak sampai

    ReplyDelete
  2. hahaha sm lah ngn sy...x sbr nk tgu duit blh cash...lama gile nk dptkan duit terkumpul tu...xpe2..ckit2 lama2 jd bukit hihi

    ReplyDelete
  3. murahnya rezeki tuan punya blog ni. hehehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mama, alhamdulllilah. murah rezeki... selamat pagi ~~~

    ReplyDelete
  5. Cik akak pun baru dah pagi tadi mama.
    Mama cik akak mohon maaf tau.
    Sebab pemenang novel oh novel masih belum UMUMKAN.
    Sebab cik akak berblog guna phone je .
    Broadband masih dalam proses sebab line slow.
    Nanti dah ada pemenang cik akak inform semua peserta

    ReplyDelete
  6. Samalah kak..baru terima payment advice dari HSBC. Hehe..tak sabarnya.

    ReplyDelete
  7. wow best la.. mine still rm7.

    check my giveaway
    namesherry.com
    www.mymomsbest.us
    sherryshopping.blogspot.com

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign