Mar 6, 2014

Cek NUFFNANG Dah Sampai

Baru kemarin duk post entri kata dapat email pengesahan dari HSBC alhamdulillah hari ni buka2 peti surat senyum lebar hehhee...



Cek pertma dariNUFFNANG dah sampai.So happy...1st time gitu kan.Boleh lah belanja Darwiish aka blog partner yg cute tu hehe.

Terima kasih Allah, Nuffnang, En.Suami, Darwiish, dan semua rakan blogger yang selalu menyokong**.

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. wah..tahniah.. anis nie bile lg nk dpt mcm sis dpt kan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih anizz..sis pun 1st time...insha allah esok lise awk plak..amin

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe sis pun x power lg hehe...cume kena rajin la ejulz...buat entri, blogwalking,maintainkan visitor...good luck

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign