Mar 24, 2014

Dapat Hadiah Lagi

Alhamdulillah hari tu ada join contest..by Rexylla dan terpilih sebagai entri kreatif.Hadiahnya berupa 30% diskaun membeli di rexylla dan ada hadiah melalui pos...nak tau apa dia jom tengok ^__^



Hadiah melalui pos berdaftar, terpaksa pergi collect sendiri sebab masa posmen mai rumah, aku x ada hehe.



Ha inilah hadiahnya...1 diari yang cute beserta pen dan sebuah kad ucapan yang gojes kan huhu.



Terima kasih daun keladi,
Ada contest nak join lagi hehe.
Terima kasih semua

PRAY4MH370

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Assalamualaikum.. alhamdullilah. taniah. bestnya dapat hadiah tu mama ~~~

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. murah rezeki nmpk ny.. thniah =D

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign