Dapat Hadiah Lagi

by - March 24, 2014

Alhamdulillah hari tu ada join contest..by Rexylla dan terpilih sebagai entri kreatif.Hadiahnya berupa 30% diskaun membeli di rexylla dan ada hadiah melalui pos...nak tau apa dia jom tengok ^__^



Hadiah melalui pos berdaftar, terpaksa pergi collect sendiri sebab masa posmen mai rumah, aku x ada hehe.



Ha inilah hadiahnya...1 diari yang cute beserta pen dan sebuah kad ucapan yang gojes kan huhu.



Terima kasih daun keladi,
Ada contest nak join lagi hehe.
Terima kasih semua

PRAY4MH370

posted from Bloggeroid

You May Also Like

2 ulasan

  1. Assalamualaikum.. alhamdullilah. taniah. bestnya dapat hadiah tu mama ~~~

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. murah rezeki nmpk ny.. thniah =D

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish