Gubahan Hantaran Ke3 by Mama Darwiish

March 10, 2014

Alhamdulillah...ada juga orang yang nak menggunakan khidmat jari jemariku ini.....terima kasih atas kepercayaan dan sokongan anda.Kalau yg 1st dulu buat hantaran sendiri...2nd adik punya...yang ni tempahan dari jiran....yang gempaq nye...sehari sebelum aku balik KL kena siapkan...sebab masa tu kat kampung....so dengan gigih nya aku menggubah...nasib ade pengasuh darwiish aka mak2 sedare die kalau x mustahil lah kan.


Sirih Junjung
Tema purple...pakai daun plastik aje...owner x sempat kutip heheh...owner pengantin lelaki so sirih nya kena tinggi.


Bakul Buah
Yang kali ni lain sikit sebab aku kemaskan bahagian dalam bakul dengan kain satin.so x nampak lah urat2 bakul tu.


Wang Hantaran
Ha yang ini..memang idea zerooo....wang hantaran..
Nak buat bunga..mak pengantin dah siap tukar duit cun2 lain2 kaler....hu..so terciptalah yg ini.

Pengantin dah selamat diijab kabul...mudahan berpuas hati dengan hasil tanganku.Moga korang bahagia hingga ke syurga...Amin

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 ulasan

  1. cantikk..sy dulu masa bertunang semuanya buat sendiri..hehe..sronokk..

    ReplyDelete
  2. cantiknyee.. wane purple plak tu.. my fav kaler.. :)

    ReplyDelete
  3. kretif blh la jadi penggubah hihi...klo sy mmg xde idea nk buat seme ni

    ReplyDelete
  4. cantik.. pandai gubah.. ena hantar kedai je.hehe

    ReplyDelete
  5. Nice. Orang kreatif memang mudah buat duit. Jom singgah blog saya.

    http://ridoma.blogspot.com/2014/03/ridoma-giveaway-salun-mata-di-eye-center.html

    ReplyDelete
  6. Hi. Nice to read your blog. Jom lawati saya http://www.mommyanneshop.com/ . Tq

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish