Happy Birthday To Me ♥

March 31, 2014

Alhamdulillah hari ini 31 March 2014 diberi kesempatan unuk menyambut hari kelahiranku yang ke 28 tahun.Terima kasih kepada semua yang mengucapkan selamat dan mendoakan kesejahteraanku.Hanya Allah yang mampu membalas.


Terima kasih hubby kerana sanggup menerima diri ini seadanya..terima kasih menerima kekurangan...terima kasih atas perkongsian hidup ini.Moga ikatan kita dirahmati hingga ke syurga..Amin.

Terima kasih emak & abah atas pengorbanan melahir dan membesarkanku....segala jasamu takkan mampu ku balas....sayang kamu selamanya..

Terima kasih Darwiish sentiasa menemani mama, kaulah penawar duka....moga menjadi anak soleh...


Terima kasih Family & Friends atas sokongan dan doa korang....tanpa korang siapalah aku....huhu muaaaahhhh


posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 ulasan

  1. Assalamualaikum. selamat hari lahir. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga. amin~~~

    ReplyDelete
  2. Sedapnyer kek tu..terliur kite..hehe
    HAPPY BIRTHDAY akak!!
    akma doakan blog akak sentiasa success, semoga akk sentiasa menjdi mama Darwish yang terhebat!!^o^

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum.. wahhh !! happy bornday ! semoga sehat slalu .. ari ni pon tarilh lahir suami Zara .. yg ke 28 tahun jugak.. hehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir akak! semoga murah rezeki & diberikan kesihatan yg berpanjangan.. :D
    kita sama bulan la.. hihi..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish