Indahnya Kematian Bila.....

by - March 20, 2014

Allahu akbar....mati itu pasti...cuma waktu dan ketika entah bila.Semoga kita dipanjangkan usia ..Amin Ya Allah...Indahnya Kematian Bila.. kita meninggalkan zuriat2 yang soleh, suami atau isteri yg sentiasa mendoakan roh kita.

Entri kali ni...ingin menyatakan rasa terima kasih kepada abunuha.wordpress.com kerana telah menyiarkan entri tentang pemergiaan bapa saudaraku tak lama dulu....Sedangkan orang luar dapat menilai keperibadian arwah....Masya Allah...tak dinafikan arwah memang seorang yang santun,berilmu,rendah diri, suka berjenaka....pemergiannya meninggalkan 3 zuriat dan seorang isteri yang tabah iaitu Ustazah Karimah ibu saudaraku yg kukasihi.

Sedikit sebanyak dapat menyedarkan ku bahawa, kumpul lah amal ibadah, berbuat baiklah dengan manusia in sha allah kematian kita kan ditangisi, dikenang dan in sha allah didoakan sentiasa.

Moga arwak pakcik Bokhari tenang,aman disana dan ditempatkan dikalangan orang yg beriman..Amin

posted from Bloggeroid

You May Also Like

1 ulasan

  1. mati dlm penuh keimanan.InsyaAllah Allah permudahkan urusannya di sn :-)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish