Mar 30, 2014

Kenny Roges...Mengidam Ke?

Semalam jalan2 terigin nak makan di Kenny Roger Roaster nak pekena ayam panggang dia tu.Tak tahu lah aku atau baby dalam perut ni yang ngidam hehe.Alhamdulillah permintaan ditunaikan...yuhuuuuu


Duduk sorang je...papa & darwiish pergi shopping haha.Tengah belek menu...emmm yang mana berkenan ni...perut ni nyanyi dah...hu...


Emmm boleh tahan tunggu pesanan..lebih 10minit kot...sabar ye...nak tau aku order apa? Jap ye tunggu waitress hantar hehe


Ice Lemon Tea
Choc Muffin


Kenny's Quater Blackpeper
Coleslaw
Fruit Salad
Macarony & Cheese


Alhamdulillah...makan dengan happy..tapi sampai halfway je...x nak dah..so papa continue hehe.Semua best...darwiish suka mac & cheese dan ayam tu.Sama cam aku..tp yang spoil nya coleslow...pasal diaorang letak cam daun bawang...arggggghhh..tapi habis juga ^_^

Harga untuk seorang makan...boleh lah...sesekali ubah selera ye

Kenny's Quater Meals RM18.50
Ice Lemon Tea RM 5.90
Ser Caj RM 2.44
Gov Tax RM 1.46

Total RM 28.30

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Wah sedap. Haritu Tiey order yg BBQ punya. Manis sangat2x. Xbest.
    Tapi yg black paper kawan gtau sedap :D

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaa. Kena cuba jugak nanti.

    ReplyDelete
  3. mengidam plak....hhee... mac n cheese tu mmg fav...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. mamanya ngidam ni. hehehe bestnya kenny rogers. sheila tak pernah masuk sini. heheh singgah menabung digi~~~

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign