Mar 25, 2014

Menang Cash RM50

Alhamdulillah rezeki lagi...kali ni dapat cash RM50, kira dah kali kedua menang cash, dulu menang RM10 je he...syukur2.


Ha menang dalam GA Emas Putih, kali kedua juga menang GA Emas Putih, dulu menang Mary Kay RM150.Mula2 dah semak senarai pemenang, sedey cam x ada je no aku....sekali2 tengok sponsor sendiri inform suruh kasi details hehe ..terima kasih Eunice GM.


He...x perasan pulak...terima kasih ye...semua



PRAY4MH370

posted from Bloggeroid

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign