Mar 12, 2014

Pandan Layer Cake....#BakingClass

Alhamdulliah hari ni dapat belajar ilmu baking yg baru.Selalu belajar baking melalui YouTube,FoodChanel jer, tapi hari ni diberi rezeki dan kesempatan menyertai baking class.Di ajar oleh guru Kemas.Belajar buat kek yg hot sekarang heh Kek Lapis Pandan.


Ha itu dia...ramai juga yg hadir.Kebetulan kelas diadakan di apartment ni, kalau jauh mesti x dapat join hu.Masing2 tekun melihat cikgu buat demo ye, berbekalkan resepi yg di beri.So ...kalau x tahu boleh tanya ye...murid2


Ewah...Mama mane Darwiish? hehe .. x sempat enterframe ye....besar kan kek tu...lebih 10kg kot...yg tu sample yg diagihkan utk semua peserta.Sebelah tu Kak Ana tokey kek tu...jiran yg sweet


Haha cantik,gebu,wangi tau kek nye...
Si Darwiish suka sangat....so lepas ni kena lah cuba buat ye.....dah ada permintaan tu heheh

TUNTUTLAH ILMU SAMPAI KE LIANG LAHAD

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini...wahh...besarnya Pandan Layer Cake tu..rasa best sangat jika dapat menghadiri kelas2 memasak ni..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign