Mar 16, 2014

Review CLINICELL Oral Skincare


Masih tercari-cari dan keliru dalam mencari supplement tambahan terutamanya untuk menyihatkan badan dan mencantikkan wajah ? Ha dekat sini da jawapannya.Pilihlah CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence.


Sangat best kan...bukan hanya mampu mencantikkan kulit, menyihatkan badan malah mampu mencerahkan wajah seawal 15hari sahaja ok.


So jangan ragu dengan status halal & keselamatnya kerana CLINICELL Oral Skincare telah mendapat pengiktirafan dan kelulusan dari pihak JAKIM & GMP.

Kesan Pengambilan CLINICELL O4al Skincare selama 15 hari

Taraaa...inilah hasil perbezaan kulit wajah selepas 15 hari menggunakan CLINICELL Oral Skincare.Kalau sebelum ni nampak macam kusam sikitkan.Tapi sekarang lebih cerah, kulit tak lagi kering, bibir pulak tak kering dan semakin cerah.Rambut gugur pulak semakin berkurangan.


Cara penyediaan dan pengambilan:
- Campurkan 1 paket CLINICELL Oral Skincare bersama150ml air sejuk atau suam.
- Kemudian kacau sebati atau hanya goncangkan aje
- Minum 1-2 paket setengah jam sebelum tidur atau sarapan.

Saya hanya minum 1 paket sebelum tidur hehe.Jimat lah katakan.Kalau nak kesan yang optimum :
- Banyakkan minum air (8gelas sehari)
- Kurangkan atau berhenti merokok
- Makan banyak buahan, sayuran dan kekacang
- Kurangkan pengambilan kafein
- Bersenam dan amalkan gaya hidup sihat.


Rasa nya seakan-akan oren + peach...sedap.Sekali minum je dah habis hehe.Lagi satu jangan takut tiada kesan sampingan ye sebab ia dibuat menggunakan bahan semulajadi dari ekstrak buahan dan tumbuhan serta kolagen talapia.

Banyak khasiat yang terkandung dalam CLINICELL Oral Skincare ni tau..jom baca info kat bawah ni


Yang ni pula, antara kandungan bahan2 yang digunakan, dan paling menakjubkan CLINICELL Oral Skincare 6000 kali lebih baik dari vitamin c...power kan....


Sekotak RM120
15 grams x 15 sachets


Untuk info lanjut, boleh kunjungi :
FB CLINICELL Oral Skincare 
[Website CLINICELL Oral Skincarehttp://www.clinicell.com.my]

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. nampak perubahannya. ^_ ^ Baru cuba Epyhra. Cinicell tak cuba lagi XD

    ReplyDelete
  2. wah wah wah piwitttttt hihihi betul lah. memang berkesan!!!! <3

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign