Mar 11, 2014

Roti Naan Cheese...Mengidam Pulak Aku



Adooi hari tu terliur tengok ade orang makan roi naan cheese ni time buka puasa, tapi x tau ape nama la benda alah tu hu......tadi duk merayau dalam ni...terjumpalah...namanya roti naan cheese ayoyo



Adooi memang kalah, melted aku bila ngan cheese ni.Terliur...kalau pregnant alamatnya sekarang jg ajak cik.suami pergi cari hehe.Uiiiiii sedap kan tegok gambar pun tau dah.Selalunya orang makan dengan dal tumis.



Ramai blogger kate kalau nak cari roti naan cheese yg paling best intown kat Medan Tuanku.Insha Allah weekend ajak en.suami cari hehe.dapat area sini pun dh ok dah kan.

Korang pernah makan x? Cer citer...best x.....

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Tgk kat jalan2 cari makan tahun lepas.. terliur.. sekali hari ni akak pulak update pasal roti nan cheese.. bertambah terliur.. :/ sedap nye sedap nye... huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Hoho tgh lapar ni ,lpas tu pegi bukak pulak entry akk ,mmg berdansa lah perut ..ada cheese pulak tu :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mama, perghh terliur sheila kak. heheee sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
  4. dah mcm pizza tu.. tak pernah jumpe lg naan cheese yg mcm nie.. sedap nyer...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign