Mar 10, 2014

Shawl / Selendang Magic ?

Hari tu jenjalan kat pasar malam, tertarik pulak dekat juntaian2 tudung, shawl semua tu...meriah macam2 fesyen, gaya, warna dan paling penting murah.Macam aku memang suka pakai shawl/selendang sebab simple je kot hehe.Ttibe adik tu promote kak...ni shawl magic RM10 je.... haha cam ne yg dikate kan shawl magic tu.....


Ha..x nampak cam magic pun kan....hehe
Adakah aku yg ketinggalan dlm fesyen shawl..huhu..ingat kan top skarang glitter shawl jer hehe


Ohh...magic lah sangat dik oii hehe...rupanya 2 side yg berbeza corak...so boleh twist2 la....x de la asik org tengok pakai shwal yg same je kan....yg best nye...harga murah,panjang & fabrik yg x panas..selesa..

MOH BERHIJAB

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Assalamualaikum mama.. sheila beli wide shawl. jenis double side begini. memang puas hati beli rm10 je kat the store. hehehe~~~

    ReplyDelete
  2. Wah.. Murah... Klu de yg plain org corak tak byk sy suka juga...

    ReplyDelete
  3. kalau tengok shawl memang boleh rambang mata.. haha

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign