Mar 29, 2014

Shopping Hasil Duit Berblogging

Alhamdulillah...rezeki berblog tak putus-putus.Mungkin x sebanyak si blogger otai...tetapi tetap ku syukuri..Alhamdulillah.Haha apa lagi...mana tahan hari-hari duk peram kan...so shopping la sikit..selain belanja si Adam Darwiish.


Tadaaa...maternity blouse..metrial cotton, dalam banyak pilihan..grab yang kotak besar  ni juga he...lengan dia scallop.Memang selesa kain ni.Tapi cik hubby suruh beli jubah atau meternity wear yang terus sampai kain @ maxi.emmmm len kali ye


Sandle yang simple but comfortable and nice hehe.Ntah kenapa minat blue colour kali ni.Yang simple2 je...selalu pakai sandle jenis sarung, kali ni nak yang cam ni pulak.


Tengok...metarial dia soft je...selesa dengan kaki yang sedang preggy ni.No more wadges or heels ok mama.

Yeaaah sambut birthday nanti boleh rasmi blouse ngan sandle ni hehe.My birthday on 31 March ni ye...MONDAY.Wish me always under Allah blessing...In Sha Allah..Amin

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. datang click colgate .. duit bloging?? wow mesti banyak

    ReplyDelete
  2. cantiknya ! suka warna biru juga..:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang by random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete
  4. wah hasil duit blogging.. cantik kasut mama.. :)

    jom join GA - http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign