Mar 9, 2014

#UPSET..3 Hadiah Contest Tak Kunjung Tiba



Mood #upset pasal ada 3 hadiah dari hasil join contest dan GA x sampai2 lagi.Dah lebih 1 minggu...ada yg masuk 2 minggu dah.1 hadiah tooup & 2 hadiah barangan pos.

Memang #upset sebab kita join dengan jujur ikut syarat2 semua.Tapi x apalah andai itu bukan rezeki ku...aku pasrah haha poyo tak...

♥So kepada peserta contest,ga semua....sabar ye...kalau dah tertulis rezeki kita x kan kemana.♥ kepada penaja harus teliti latar belakang penaja & alert pada maklumbalas peserta @ pemenang♥ pada penaja...jujur lah sayang...aku x mengapa.....#jujur #ikhlas.

JANGAN NAK SENTAP SANGAT LAH MAMA Oiii...JOM JOIN GA LAGI...CAYOK2**

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. sama la..so sad sbb wat penat join je,kita lg banyak yg xdapat2 lg hadiah..

    ReplyDelete
  2. Salam Mama darwish...
    Kiera ada juga buad segmen , dan hadiah yer kiera lambat hantar kerana kekangan masa.. Dekat 2 bulan juge lah baru send... :( ... Apa2 pun moga rezeki menyebelahi mama, insha Allah kalau ada rezeki tak kemana. Jangan putus asa ye , join GA lagikkk :D

    ReplyDelete
  3. kan.... hmm hari tu menang peplum dah 3 bulan tunggu sampai sekarang barang tak kunjung tiba. hmmm sedih sangat ni kesat air mata

    ReplyDelete
  4. saya pun pernah kena...bila kita minta byk kali, kita pulak kena marah sebab x sabar.too upset tapi x pernah putus semangat nak join GA lagi:)

    ReplyDelete
  5. kenit pun masih menunggu hadiah dari GA-GA yang kenit menangi. Ada 4-5 hadiah lagi yang tak sampai. Kemenangan telah disahkan Januari lalu, tapi sampai la ni tak sampai2 pun barang tu. Sampai kenit pun dah naik lupa GA apa yang kenit join sebelum ni huhu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign