Apr 4, 2014

AFA Oven Baked Nuts Memang Terlajak Sedap & Rangup

AFA Oven Baked Nuts mungkin ramai yang kurang mengenalinya.Ia merupakan produk kacang panggang melalui AFAFOODS SDN BHD yang merupakan pengeluar makanan halal,muslim food, bertaraf antarabangsa yang bertapak di Kepala Batas,Pulau Pinang.Selain teh uncang, oven baked nuts merupakan keluaran terbaru yang telah menembusi pasaran antarabangsa.Sedap ke biasa-biasa aja.....jom sama-sama rasakan pengalaman menikmati kesedapan, kerangupan kacang yang penuh berperisa.


Kesemuanya ada 5 perisa hebat dan lazat iaitu perisa :
- Spicy
- Garlic
- Seaweed
- Cinnamon
- Cheese

Kesemuanya berasaskan kacang peanut yang segar dan bermutu.


OBN Garlic

-Yang ni fav aku lah ye..memang best
-Rasa yang rangup
-Bau yang garlic yang semerbak, rasa yang memang sedap.


OBN Cheese

-Sangat terasa cheese nya
-Sesuai untuk kanak-kanak
-Kerangupan kacang setanding kemeriahan taburan serbuk cheese...yummmy



OBN Seaweed

-Ha jangan terkejut, kombinasi rumpai laut dengan kacang peanut memang menjadi.
-Rasa lemak kacang bergabung dengan rasa segar rumpai laut.


OBN Spicy

-Memang terangat, mengancam habis.
-Siapa yang sukakan pedas, boleh cuba.
-Rasa pedas seimbang dengan kemanisan dan kelemakan kacang peanut.


OBN Cinnamon

-Sesiapa yang sukakan herba boleh cuba cinnamon.
-Rasanya tak terlalu kuat.
-Diperasakan dengan seimbang, terasa kayu manisnya, lemak dan manis.
-Budak pun suka tau perasa cinnamon.

Ha apa lagi...jom lah sama sama mencuba oven baked nuts keluaran afafoods.sdn.bhd.Ia dijamin halal, berkualiti dan setanding produk antarabangsa.

So, kalau berminay nak beli, nak jual, atau jadi agen oven baked nuts anda boleh hubungi :

email-afasmsb@gmail.com
facebook-Oven Baked Nuts

atau hubungi :
**KAK YUN 017-569 4708

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. ala sedappnya tp takut nk makan. tkt naik jrawat

    ReplyDelete
  2. sedapnya kalau bawa kacang ni g opis.. hihi.. boleh buat kerja smbil kunyah

    ReplyDelete
  3. yummy..sedapnye..
    jom join GA kita http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim.html

    ReplyDelete
  4. Kacang pelbagai perasa ni mesti sedap. Tajuknya dah membuatkan kita terasa kesedapannya.

    ReplyDelete
  5. Kt kl nie mana nk dpt ya

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign