Baking Class #3 Red Velvet

April 23, 2014

Alhamdulillah...kembali mengupdate entry setelah seminggu bercuti dari dunia blogging...atas sebab2 personal hu...kali ni mulakan entry dengan baking class yang ke3 iaitu red velvet...yummmy....


Emmm sebelum ni join baking class buat, pandan layer dan chese tart kan.....so kali ni red velvet pulak....belajar dari yang pro dengan harga serendah RM10...sempena 1st anniversary outlet bakery tu...,


Macam biasa, sifu Kenny akan ajar, buat demo di depan, so kami student2 ni kena lah manfaatkan masa dan peluang ni untuk belajar, tengok, bertanya dan menambah pengalaman baru.....

Memang seronok sebab boleh mengetahui rahsia bahan bahan yang digunakan bagi menghasilkan red velvet beserta frosting yang gebu,moist dan yummmmy....

Macam biasa, sentiasa bersama peneman setia si manis darwiish

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

1 ulasan

  1. pernah cuba buat skli je. tapi jadi tak merah.. huhuh.. :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish