Apr 23, 2014

Baking Class #3 Red Velvet

Alhamdulillah...kembali mengupdate entry setelah seminggu bercuti dari dunia blogging...atas sebab2 personal hu...kali ni mulakan entry dengan baking class yang ke3 iaitu red velvet...yummmy....


Emmm sebelum ni join baking class buat, pandan layer dan chese tart kan.....so kali ni red velvet pulak....belajar dari yang pro dengan harga serendah RM10...sempena 1st anniversary outlet bakery tu...,


Macam biasa, sifu Kenny akan ajar, buat demo di depan, so kami student2 ni kena lah manfaatkan masa dan peluang ni untuk belajar, tengok, bertanya dan menambah pengalaman baru.....

Memang seronok sebab boleh mengetahui rahsia bahan bahan yang digunakan bagi menghasilkan red velvet beserta frosting yang gebu,moist dan yummmmy....

Macam biasa, sentiasa bersama peneman setia si manis darwiish

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. pernah cuba buat skli je. tapi jadi tak merah.. huhuh.. :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign