Apr 16, 2014

Cara Ketahui Siapa Klik Nuffnang ADS

Macam mana cara kita nak tahu, siapakah yang menderma atau klik iklan Nuffnang yang berlegar di blog kita ye? Boleh cek ke...? So dengan beriye nye aku hantar tiket pada Nuffnang.

Soalan :
Bagaimana untuk saya ketahui siapa yang klik Nuffnang ADS ?

Jawapan
Nuffnang:


■■■Kita tak boleh semak atau tahu siapa atau blog mana yang klik iklan kita, kita hanya boleh semak dan ketahui jumlah dan tarikh klik iklan tersebut.

So....terima kasih pada sahabat2 yang selalu klik2 iklan kat blog ni ye....jom klik2
Nuffnang**

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Salam..terima kasih untuk info..datang klik iklan :-)

    ReplyDelete
  2. ooo br sy tau ;-)

    p/s TERIMA KASIH KERANA SUDI FOLLOW.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. memang takleh tahu pun. heee kalau sheila suka blogwalking setiap hari sambil menabung. yang penting jangan kedekut derma klik. hihiii semoga sentiasa murah rezeki ye mama. singgah menabung lenovo sini~~~

    ReplyDelete
  4. salam bloggers :)

    jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
    klik here: Giveaway/Segment

    ReplyDelete
  5. terima kasih ajar. saya baru bernuffnang ni.

    saya dah click iklan sis ^^,

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign