FIGURE UP Ubat Kuruskan Badan Yang Bahaya

April 09, 2014


Pernah dengar tak jenama ubat pelangsing badan figure up?.Memang tengah hot sekarang kan, dengan testimoni, review keberkesanannya.Tak terkecuali aku pun pernah beli dan makan ubat ni.Tak silap RM60sebotol.Huh terkejut bila keluar dalam paper tentang bahaya figure up ni....nasiblah aku sempat makan dalm 20biji je...tak lalu nak habiskan sebab memang rasa teramat dahaga, tekak memang kering, bibir kering, pening kepala..huh...


Lepas ni better kawal pemakanan secara semulajadi, atau makan supplement yang memang sah keselamatannya macam Shaklee,Hebalife,Ephyra.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 ulasan

  1. huhuuuhu... pernah makan.. risau lak kena sawan.. uhuhu

    ReplyDelete
  2. ad dgr2, katanya yg tiruan je berbahaya kalo original ok..xtahu lah hehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG