Apr 9, 2014

FIGURE UP Ubat Kuruskan Badan Yang Bahaya


Pernah dengar tak jenama ubat pelangsing badan figure up?.Memang tengah hot sekarang kan, dengan testimoni, review keberkesanannya.Tak terkecuali aku pun pernah beli dan makan ubat ni.Tak silap RM60sebotol.Huh terkejut bila keluar dalam paper tentang bahaya figure up ni....nasiblah aku sempat makan dalm 20biji je...tak lalu nak habiskan sebab memang rasa teramat dahaga, tekak memang kering, bibir kering, pening kepala..huh...


Lepas ni better kawal pemakanan secara semulajadi, atau makan supplement yang memang sah keselamatannya macam Shaklee,Hebalife,Ephyra.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. huhuuuhu... pernah makan.. risau lak kena sawan.. uhuhu

    ReplyDelete
  2. ad dgr2, katanya yg tiruan je berbahaya kalo original ok..xtahu lah hehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign