Apr 2, 2014

Khasiat OBIMIN Untuk Ibu Hamil

Pregnant kali kedua ni...baru cuba amalkan obimin sebab disyorkan doktor klinik panel.Masa pregnantkan darwiish aku ambil vitamin yang disediakan Klinik Kesihatan.Tak pasti sama ada KK ada bekalkan obimin atau tak.


Wow pinky pills gitu..automatik rasa meluap2 nak makan obimin hehe selain rasanya yang manis.Hanya perlu telan sebiji je sehari.Tak payah telan macam2 vitamin sebab obimin lengkap dengan semua khasiat untuk ibu dan baby.

Kandungan dan khasiat obimin


Jangan takut baby besar kata doktor, sebab fungsi obimin adalah menyalurkan segalan khasiat,zat yang diperlukan untuk kesihatan ibu dan baby.In Sha Alah

Doakan kesihatan kami si preggy mama ♥

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. datang jemput

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    hadiah
    -bawal rose
    -produk herbalife
    -BAP cap
    -topup

    dan banyak lagi!!

    ReplyDelete
  2. KK tak bekalkan obimin..KK bekalkan asid folic n macam2 lagi..banyak ubat KK bekalkan..tapi sebenarnya dalam sebiji Obimin terkandung semua yg KK bekalkan tu.sebab tu better makan obimin sebab die merangkumi semua yg KK bekalkan..so makan 1 pil je..xde la nak kene makan bnyak2 macam yg KK bagi tu.. =)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. sheila tak makan obimin ni. makan vitamin shaklee je, takpe ke?
    singgah menabung lenovo sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. shaklee vitamin adalah vitamin semulajadi
      malah pengasas vitamin di dunia ini..
      selamat kah?
      tentu sekali selamat kerana shaklee vitamin adalag semuladi bukan sintetik dan bukan organic
      kenapa semuladi ..semulajadi mksdnya khasiat sayur yg kena ambik atau buah itulah jugak yang kita dapat dlm vitamin shaklee..
      moga sedikit ilmu ini dapat mmberi pencerahan pada puan..
      terima kasih kerna sudi
      membca

      Delete
  4. Slm..dr GA Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor. Dh follow b4..=)
    Jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  5. As salam,alhamdulillah since sy preggy klinik kesihatan kmpung sy bekalkan obimin,free je..memula book preggy kt kk b.b.bngi tp die x obimin,lps 5 bln pndah refer kk ijok,kuala selangor doc trus bekalkan obimin.

    ReplyDelete
  6. Br2 ni sy disahkn preggy 2nd baby.KK bekalkn obimin.xpyh telan byk ubat mcm dlu :-)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign