Abang Ensem Di Mata Aku

by - May 09, 2014

Puhh tajuk hangat tu hehe....siapakah Abang Ensem itu ???

Abang Ensem
Tamat : 17 May 2014

Haha ensem ke tidak?
Manis ke tidak kengkawang hehe...


Siapakah Abang Ensem ?
Brader inilah penganjur contest ni ....Abang Ensem ni boleh dikategorikan sebagai salah seorang blogger otai yang berjaya menjana income melalui blog tau...kira sebaris lah dengan Ben Ashaari, Hasnul Hassan tu...hu3.


Ha itu header blog Abang Ensem ...sifu dalam bidang hartanah, blogging dan program affiliatte.
Jom ramai ramai belajar macam mana nak menjana kewangan melalui tips affiliatte Abang Ensem.




Ha ni lagi bukti kehebatan dan kehenseman Abang Ensem...kau hadooo???
hehe...Memang terbaik kan.
Pada pandangan jujur aku Abang Ensem ni memang betul-betul seorang blogger otai, sempoi, hebat dan tak kedekut dalam berkongsi ilmu, dan rezeki.
Mudahan Abang Ensem terus maju & jaya.

You May Also Like

4 ulasan

  1. Nak menang Kcolly ?

    Jom join.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish