ANMUM MATERNA Best Choice Untuk Preggy Mom

by - May 10, 2014

Alhamdulillah diberi rezeki hamil kali ke2..tanpa dirancang tanpa diduga...syukur Ya Allah...macam kehamilan pertama dulu....memang minum ANMUM MATERNA Alhamdulillah sesuai, harga berpatutan dan yang penting halal dan x memualkan.



Nak masuk trimester ke3 ni...,selera bertukar kepasa perasa coklat....he sebab tetiba rasa mual kadang tu....saja mengada kot...selalu ok aje...Susu penting terutama untuk ibu hamil disamoing tumbesaran baby dalam kandungan.Minimum 2 gelas sehari untuk nutrisi lengkap ye.



Alhamdulillah rezeki...masa beli ni dapat 3 free gift...1 ANMUM MATERNA PLAIN, 1 ANMUM MATERNA MANGO & 1 ANMUM ESSENTIAL PLAIN untuk Darwiish.

Wow perasa mango...memang nak sangat rasa perasa baru ni..emmm yummmy not bad...wangi lagi...tapi coklat n plain tetap pujaan hatiku.

Dalam kotak memang tersedia borang keahlian ANMUM free je...just isi form dam tampalkan stem 80sen...poskan je.


■■■ Tips : Jangan bancuh susu dengan air panas mendidih, seeloknya air suam...sebab segala nutrisi akan musnah akibat haba yang terlalu tinggi.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

2 ulasan

  1. anmum dipercayai sejak dahulu lagi kan..:)
    tahniah mama darwiish..

    ReplyDelete
  2. wahh... bestnye! nk try la.. =)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish