May 10, 2014

ANMUM MATERNA Best Choice Untuk Preggy Mom

Alhamdulillah diberi rezeki hamil kali ke2..tanpa dirancang tanpa diduga...syukur Ya Allah...macam kehamilan pertama dulu....memang minum ANMUM MATERNA Alhamdulillah sesuai, harga berpatutan dan yang penting halal dan x memualkan.



Nak masuk trimester ke3 ni...,selera bertukar kepasa perasa coklat....he sebab tetiba rasa mual kadang tu....saja mengada kot...selalu ok aje...Susu penting terutama untuk ibu hamil disamoing tumbesaran baby dalam kandungan.Minimum 2 gelas sehari untuk nutrisi lengkap ye.



Alhamdulillah rezeki...masa beli ni dapat 3 free gift...1 ANMUM MATERNA PLAIN, 1 ANMUM MATERNA MANGO & 1 ANMUM ESSENTIAL PLAIN untuk Darwiish.

Wow perasa mango...memang nak sangat rasa perasa baru ni..emmm yummmy not bad...wangi lagi...tapi coklat n plain tetap pujaan hatiku.

Dalam kotak memang tersedia borang keahlian ANMUM free je...just isi form dam tampalkan stem 80sen...poskan je.


■■■ Tips : Jangan bancuh susu dengan air panas mendidih, seeloknya air suam...sebab segala nutrisi akan musnah akibat haba yang terlalu tinggi.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. anmum dipercayai sejak dahulu lagi kan..:)
    tahniah mama darwiish..

    ReplyDelete
  2. wahh... bestnye! nk try la.. =)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign