ANMUM MATERNA Best Choice Untuk Preggy Mom

May 10, 2014

Alhamdulillah diberi rezeki hamil kali ke2..tanpa dirancang tanpa diduga...syukur Ya Allah...macam kehamilan pertama dulu....memang minum ANMUM MATERNA Alhamdulillah sesuai, harga berpatutan dan yang penting halal dan x memualkan.



Nak masuk trimester ke3 ni...,selera bertukar kepasa perasa coklat....he sebab tetiba rasa mual kadang tu....saja mengada kot...selalu ok aje...Susu penting terutama untuk ibu hamil disamoing tumbesaran baby dalam kandungan.Minimum 2 gelas sehari untuk nutrisi lengkap ye.



Alhamdulillah rezeki...masa beli ni dapat 3 free gift...1 ANMUM MATERNA PLAIN, 1 ANMUM MATERNA MANGO & 1 ANMUM ESSENTIAL PLAIN untuk Darwiish.

Wow perasa mango...memang nak sangat rasa perasa baru ni..emmm yummmy not bad...wangi lagi...tapi coklat n plain tetap pujaan hatiku.

Dalam kotak memang tersedia borang keahlian ANMUM free je...just isi form dam tampalkan stem 80sen...poskan je.


■■■ Tips : Jangan bancuh susu dengan air panas mendidih, seeloknya air suam...sebab segala nutrisi akan musnah akibat haba yang terlalu tinggi.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 ulasan

  1. anmum dipercayai sejak dahulu lagi kan..:)
    tahniah mama darwiish..

    ReplyDelete
  2. wahh... bestnye! nk try la.. =)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG