May 5, 2014

Buku Nama Baby Hadiah Dari Bondaku

Terima kasih emakku sayang.Tak disangka dapat hadiah sebuah buku nama bayi dalam islam dari bonda tercinta.Emmm tahu2 je anaknya ni dalam dilema nak menamakan baby sekarang ni he2....

Kalau time darwiish dulu...x blur sangat....this time sedikit blur hu...confius gitu...apa pun nama u nanti seharusnya ada maksud yang baik ...In sha Allah.

Acer korang bagi pendapat atau cadangan nama2 yang baik,bagus dan best hehe...mana tahu ada yang berkenan di hati

2 comments:

  1. boy ke girl mama? insyaallah dapat nama and mksud yang baik nanti :)

    ReplyDelete
  2. sang puteri hendaknya ke kak?? :)
    teringat nama senior sekolah menengah dulu..
    sedap namanya, izzati munawwarah..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign