Buku Nama Baby Hadiah Dari Bondaku

May 05, 2014

Terima kasih emakku sayang.Tak disangka dapat hadiah sebuah buku nama bayi dalam islam dari bonda tercinta.Emmm tahu2 je anaknya ni dalam dilema nak menamakan baby sekarang ni he2....

Kalau time darwiish dulu...x blur sangat....this time sedikit blur hu...confius gitu...apa pun nama u nanti seharusnya ada maksud yang baik ...In sha Allah.

Acer korang bagi pendapat atau cadangan nama2 yang baik,bagus dan best hehe...mana tahu ada yang berkenan di hati

You Might Also Like

2 ulasan

  1. boy ke girl mama? insyaallah dapat nama and mksud yang baik nanti :)

    ReplyDelete
  2. sang puteri hendaknya ke kak?? :)
    teringat nama senior sekolah menengah dulu..
    sedap namanya, izzati munawwarah..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG