May 8, 2014

Contest Nama Biskut Paling Kreatif


Tamat : 12 May 2014

Em nama familiar biskut ni Snow Almond
nama yg aku nak kasi gempaq sikit biskut ni.....ape ye?
BISKUT CRUNCHY SNOW WITH ALMOND

3 comments:

  1. biskut kruk krak.. hehehe.. sebab dia crunchy, bg efek lebih..

    ReplyDelete
  2. Contest dah tamat! Haruslah keluar senarai peserta, jom semak!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-contest-nama-biskut.html

    ReplyDelete
  3. Contest dah tamat! Senarai peserta pun dah keluar! Soalannya siapa yang menang?? Huhu jom check it out siapa yang bertuah tu..

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2014/05/pemenang-contest-nama-biskut-paling.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign