May 6, 2014

J.CO Donut Kaya Dengan Rasa Coklat

Alhamdulillah terima kasih en.suami sudi melayan kerenah hehe.Padahal baru minggu lepas makan Big Apple Donut.Alang2 shopping...ternampak lah satu donut cafe hehe.....J.CO di Giant Damansara....1st time nak try J.CO Donut..sebelum ni selalu layan Big Apple


Haha inilah dia logo J.CO Donut...agak2 korang berapa biji donut yg dibeli oleh mak buyung ni he3..


Ha ini rupa box dia....x seceria box Big Apple kan hehe...alh bukan nak mamam box pun kan hu....tapi sama ja....J.CO Donut ada rangkaian di China,Indonesia,Hongkong dan lain2....


Beli 6 biji aje...semuanya berasaskan coklat...yang lain x mau...yang plain tu untuk si darwiish.Harga untuk 6pcs RM15.90 kurang 10sen je dari Big Apple.Donut dia x selembut, wangi macam Big Apple.Tapi makan 6biji pun x rasa muak....sebab coklat dia x semanis Big Apple....betul2 rasa coklat, coklat pun x midah cair.....dap nye yummmmm2

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. first time dengar nama donut ni. Teringin juga nak try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah xtually sis pun 1st time try hehe...semua familiar ngan big apple n dunkin kan hehe

      Delete
  2. alahaiiii~ nangis tengok..
    nak berlakon jadik mak buyung jugak.. boleh demand macam2.. T_T

    bagi husna, J.co, big apple dgn apa tah satu lg rasanya sama jaa..:p
    sebab tak selalu beli, jadi tak dapat nak beza sgt..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mama . .huu . . terliur kita :3

    ReplyDelete
  4. kite pulak rasa jco lagi lembut sikit pda big apple...huhu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign