JEMPUTAN TRIP BLOGGER DARI NUFFNANG

by - May 19, 2014

Last week dapat email dari Nuffnang.....tersenyum senyum bila bace email tu he....


Jemputan lawatan blogger ke Melaka, melawat kilang Mamee Chef.

Dah lama menyimpan hasrat nak sertai program bersama blogger terutama trip2 ni...Tapi terpaksa lupakan hasrat memandangkan tarikh tak ngam ngan schedule hu3...lagipun takde orang nak jaga darwiish.

Pada blogger yang sertai trip ni...enjoy the moment ye....nanti kita terjah entry trip tu hu.....
Tawa dalam tangisan ^_^

posted from Bloggeroid

You May Also Like

4 ulasan

  1. Wahh bestnyerr dapat jemputan ..
    Tak bestnyerr tak dpt pergi huhuhu ...

    ReplyDelete
  2. Salam Mama. Saya pun dapat emel ni, mungkin semua glitterati dapat emel ni.
    Hurmm..tp yg terpilih nanti dalam 60 orang kan. Tapi sy pun x dpt nak join juga, 31 Mei tu dah ada planning lain. Best kan kalau dpat join trip macamni... (^^,)

    *Singgah sambil menanbung mr.nuff (^^,)

    ReplyDelete
  3. husna dapat jugak..
    tp sayang ada 2 kenduri waktu tuh..

    ReplyDelete
  4. sayang seribu kali sayang..niesa dpt gak tapi!!!sgt la jauh nk pg..hukhuk.. T_T

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish