May 7, 2014

Novel CALON ISTERI JUTAWAN Hadiah Dari Adik

Alhamdulillah....ada lagi yang sudi bagi hadiah hehe....suprise gitu...yang best nye hadiah sebuah novel dari Karya Seni.Terima kasih ye Ella.


Baru batu ni adik ada sertai rombongan sekolah ke PWTC sempena Pesta Buku....so dia dalam diam belikan along buyong ni novel hehe....katanya ada diskaun...dan tau along ni suka baca novel ye..


Novel Calon Isteri Jutawan hu3....macam best je kan ...lagi best sebab free hehe....xtually x bukak salut lagi....x de aura nak bace novel lagi he3.....simpan2


Nantikan sinopsis nye ye....dan riview nye nanti....terima kasih....

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. mcm best je tajuk tuh..hehehe..

    husna pon ada novel yang tak di baca lagi.. :p

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign