Novel CALON ISTERI JUTAWAN Hadiah Dari Adik

by - May 07, 2014

Alhamdulillah....ada lagi yang sudi bagi hadiah hehe....suprise gitu...yang best nye hadiah sebuah novel dari Karya Seni.Terima kasih ye Ella.


Baru batu ni adik ada sertai rombongan sekolah ke PWTC sempena Pesta Buku....so dia dalam diam belikan along buyong ni novel hehe....katanya ada diskaun...dan tau along ni suka baca novel ye..


Novel Calon Isteri Jutawan hu3....macam best je kan ...lagi best sebab free hehe....xtually x bukak salut lagi....x de aura nak bace novel lagi he3.....simpan2


Nantikan sinopsis nye ye....dan riview nye nanti....terima kasih....

posted from Bloggeroid

You May Also Like

3 ulasan

  1. mcm best je tajuk tuh..hehehe..

    husna pon ada novel yang tak di baca lagi.. :p

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish