May 11, 2014

NURSING PILLOW Hasil Jahitanku

Alhamdulillah jadi juga nursing pillow untuk bakal baby nanti.Sebelum ni sibuk duk google tutorial, pola nursing pillow ni.Sebenarnya nursing pillow ni antara item yang hot dipasaran sekarang unuk ibu ibu yang menyusukan baby.Dapat support belakang ibu...so x payah bongkok2 menyusukan baby.Nanti dah nak guna aku tunjuk cara guna nya ye hu.


Haha guna mesin jahit mini dari Lazada je...sempoi kan...kain tu pun murah je.RM2.50 semeter di Nagoya.


Sebelum jahit tadi, kena lah terap pola dulu..almaklumlah profesional sangat kan ....pola ni download dari 1 blog jahitan barat...lupalah pulak blog mane


So...dah siap jahit lawa lawa...tinggalkan ruang unuk masukkan kekabu atau loose fiber.Aku guna loose fiber je...ringan sikit hehe...x lah kekabu beterbangan dalam rumah.Sumbat bagi gebu tau.


Taraaaa...chumelll x? Sama jer saiz di pasaran tau.Kalau beli harga pasaran standard RM70 keatas....so kat situ aku dah jimat sikit...bolehlah kan..cuba2 dari duduk saje.Ha nak tau tak...alhamdulillah...dah dapat tempahan tau hehe....terima kasih Pijah sudi order ngan aku ek....

■■Nantikan entry hasil jahitan menggunakan mesin jahit mini di kala pregnant hehe.

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. sempat lagi tambah pendapatan.. hehehe..
    goodluck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...rezeki x diduga husna hehe...time kasih

      Delete
  2. wah comelnya..mahal jg hrga nursing pillow di psrn ye..terasa nk order jg dgn mama..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...haah mahal....hehe...dialu alukan ^_^

      Delete
  3. waaa..sedih tengok mesin jahit lazada tu.ecah dah return balik kat lazada sebab rosak masa smpai lagi..sampai sekarang lazada senyap jer..huk3..sedih..

    ReplyDelete
  4. haah..mahal giler..ari tu tgok dkt 80 hengget.... yg ni jual berape

    ReplyDelete
  5. wahhh...teruja tgk...sempat lg buat sdr tu...tabik spring lah hehehehe
    pssttt leh dah tu wat bisness sdr kan...insyaallah :)

    ReplyDelete
  6. Salam. saya pun baru dapat mesin jahit. Beli seken dari member jenama epal thn 2005. Setakat 2 minggu dapat mesin ni gatal je menjahit smpi mak mertua ckp dgn husband, org dulu2 kata kalau org hamil menjahit ni nanti anak bla2. adela benda jadi. tapi saya percaya kalau niat kita murni apa salahnya kan. selamat menjahit.

    ReplyDelete
  7. kak ain!!! kalau nak jahit tepi shawl boleh je kan guna mini sewing machine ni kan? T_T

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign