Handmade Birthday Papaday Cake Untuk Hubby

by - June 16, 2014

Alhamdulillah genap 30tahun usia en.hubby...hampir 4 tahun hidup bersama....semoga Allah merahmati hubungan ini hingga ke pintu syurga.Amin ya Allah.


Choc Moist Cake with Butter Cream Frosting
Special ikhlas dari hati untuk si dia.....sempena birthday dan papaday....1st trial tau....tu pasal rupa x semenggah...soriiii


Terima kasih buat Kak Su akak sebelah rumah sudi bagi resepi ni huuhu....superb....


Tinggi kan kek ni...3 layer huhu.....dapat pujian dari en.hubby...sedap kata nya...alhamdulillah.....hepi le tu.....


SELAMAT HARI BAPA UNTUK ABAH, DAN PAPA...SEMOGA PANJANG USIA, MURAH REZEKI, SIHAT SELALU....♥♥♥ UOLS

posted from Bloggeroid

You May Also Like

14 ulasan

  1. Wah...pndinye mama darwiish.cntk la kek tu.
    memang nyummsss sgt nmpk..
    untung papa darwiish :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3 time kasih...x pandai mane pun mama safiy hehe...cube2 je...jomlah baking2 :)

      Delete
  2. sedapnya..cantik deco sis buat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. lola..tau2 je sedap he..time kasih...comot sikit he

      Delete
  3. wah...cantik dan sedap kek ni. opkos la mr hubby puji habis ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ija...tq...he kembang idong jap kene puji ye :)

      Delete
  4. first trial pun, cantik la ni design cake nyee.. hehe. lapar moist choc cake lah pule..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ns...he2....nanti try lah buat...yang ni versi kukus punye :)

      Delete
  5. cantiknyerrr n paling penting nampak sedap je tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn indah rupe dari rase dah la ye pink velvet hehe

      Delete
  6. first trial pon dah cenggini..kalau dah selalu buat boleh jual ler lepas ni..hehe..cantikk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih ecah...amin2...memang minat baking2 tp x bape nak terror haha

      Delete
  7. This is better than the best.
    U r really a good wife.
    Semoga bahagia ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah semoga pjg umur dan murah rezeki ye...hasil dr air tgn isteri dgn penuh kasih syg hehhee,,,tak semengah pun janji ada rasa, betul tak?? hehehehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish