Jul 4, 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Salam Ramadhan
Alhamdulillah masuk hari ke-6 kita berpuasa.Mungkin ada dikalangan kita yang ingin mengubah selera..mencari-cari buffet Ramadhan dengan harga berpatutan dan hidangan yang memuaskan.
Buffet Ramadhan Casa Ombak adalah jawapannya.

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur

Harga Buffet Ramadhan 
Dewasa : RM 55.00nett 
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun ) 

Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat. 

Kepada anda yang ingin membuat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak, boleh hubungi kami segera ditalian: 

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001 
Tel : 03 21818750 
Call/Whatsapp : 013 624 1417 
Call/Whatsapp : 012 662 1062 
Facebook page : Ombak Creative page


Jangan risau tentang kualiti dan kepuasan sebab Ombak Kreatif telah berpengalaman lebih kurang 10 tahun dalam bidang kulinari terutamanya dalam menguruskan catering perkahwinan, majlis korporat dan persendirian.

Yang best nya Buffet Ramadhan Casa Ombak berkonsepkan ala-ala garden gitu.
Sambil-sambil makan boleh menghirup udara segar sambil bersantai.

Dan yang paling penting Buffet Ramadhan Casa Ombak menyediakan pelbagai pilihan hidangan ala kampung dari menu utama sehingga ke pemanis mulut.
Berkonsepkan open stall, lagi senang dan selesa para pengunjung untuk memilih hidangan kan.
Opppps jangan bimbang, surau yang bersih dan selesa turut disediakan untuk pengunjung.


Apa ditunggu lagi...
Jom kita pakat terjah Buffet Ramadhan Casa Ombak
Salam Ramadhan :) 


12 comments:

  1. Buffet Ramadhan Casa Ombak memang berbaloi untuk dicuba.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join..good luck semoga tersenarai sebagai pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
    Nanti jemput join GA saya ye :)
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan dan semoga terpilih sebagai pemenang.

    ReplyDelete
  5. ada tak diorang hidang cendol nanti masa kat sana nanti??

    lama tak makan cendol nih..

    ReplyDelete
  6. good luck dear... semoga berjaya... :)

    ReplyDelete
  7. untung siapa yang dah singgah sana...... good luck untuk contest ni yaa...

    amal singgah sini..moga tuan blog panjang umur dan dimurahkan rezekii.. aamiiin..

    ReplyDelete
  8. Assalam...agak sukar nak pilih yg terbaik sbb semuanya terbaik. Saya ucapkan terima kasih & semoga berjaya.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign