Aug 17, 2014

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Assalamualaikum dan salam mesra....masih tak terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya.Semalam jalan-jalan raya di blog otai kita HasrulHassan tertarik dengan satu entri tentang contest yang hadiahnya berupa iPhone 5s ya dianjurkan oleh DenaiHati. Dengan syarat dan ganjarannya yang mudah dan hebat...terus teruja untuk menyertai.Semoga rezeki berpihak kepda blogger picisan ini haha.Amin.



iPhone 5s Gajet Impian Aku Dari Dulu, kenapa?

Sudah tentu semua penggemar gajet mengidam untuk memiliki gajet keluaran Apple terutamanya iPhone 5s kerana memang dah terang terangan ia merupakan gajet yang paling terbaru, tercanggih dan trending masa kini.Tengok design pun dan membuatkan air liur meleleh kan.

Memang teringin sangat untuk memenangi hadiah iPhone 5s sebab kalau nak beli memang tak mampu lagi lah...almaklumlah aku kan surirumah tangga dan hanya seorang blogger tempelan je.....makan masa nak kumpul dana hehe...

Teringin juga nak merasai kelainan akses menggunakan ios7 berbanding android yang aku guna pakai sekarang.Pastinya akses jaringan internet seperti download dan upload lebih pantas....uyoooo memang best untuk blogger macam aku yang hari-hari mengakses internet.

Kamera iPhone 5s memang mampu menghasilkan foto dan grafik yang lebih jelas, details, cantik dan lebih real.Memang sangat bestlah, sebab aku memang suka bergambar selain untuk diupload ke entri blog.



Yang paling best kalau dapat iPhone 5s tak perlu bimbang kalau ada orang nak curi-curi akses gajet kita...sebab ia dilengkapi dengan ID Touch..maksudnya gunakan thumbsprint untuk buka akses gajet.Tak payah pening pikir password gitu.Canggih kan ......huhu

Semoga penyertaan di 40minggu kehamilanku ini membawa tuah dan rezeki kepada ku dan baby baru ni...Amin...Wish me luck kawan-kawan ♥


Ditaja blogger nusantara yang hebat :

http://ejamothman.com
http://www.eridy.com
http://www.hilalazmi.com
http://eizil.com
http://alansarhealth.com
http://www.syuhada1981.com
http://www.diarymama.com
http://pendekarberkuda.org
http://www.saji.my
http://abangensem.com
http://www.enveeus.com
http://www.pakarniaga.com
http://anarm.net
http://www.daddydee.net
http://www.sunshinekelly.com
http://sweetkurma.com
http://awn.my
http://mawarmerah2008.com
http://www.blogieta.com
http://www.broframestone.com
http://akmaomar.com
http://khairilmazri.com

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. wahhh...fuyooooooo best kan kalau ada rezeki dapat lah tu

    ReplyDelete
  2. Salam puan.... moga sihat sejahtera hendaknya. Ramai yg pasang impian ya.... moga dpt satu untuk puan. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. semoga berjaya dan murah rezeki ye kak. hehehe

    ReplyDelete
  4. Bukan saja blogger .. iphone 5S menjadi impian semua .. Good Luck! ;-)

    ReplyDelete
  5. saya baru join kontes ni sebentar tadi..sama-sama kita menuju ke puncak kemenangan iPhone 5s idaman realiti iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  6. semoga sukses tuk dapatkan iphone 5s tu...memang gajet impian...

    ReplyDelete
  7. Gudluck! Salam perkenalan dari Germany... jemput join giveaway saye kalau ade kelapangan ye... :D

    HARRY POTTER GIVEAWAY BY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  8. Good luck. Moga ada rezeki yerrr!. Amin :)

    ReplyDelete
  9. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign