Jemputan Open House Raya NUFFNANG

August 13, 2014



Salam Aidilfitri semua...korang dapat tak email jemputan ke event Nuffnang Open House Raya?
Semalam duk belek2 email...dapatlah invitation tu...best nye kan...dah banyak terima invitation dari Nuffnang tapi sayangnya 1 pun tak pernah ku hadiri hu3.....x ada jodoh le tu......



Kali ni reason x dapat nk join sebab sekarang ada dikampung...almaklumlah tengah tunggu hari utk melahirkan oir 2nd angle....in sha allah.....x silapnya syarat dia kena hantar 1 foto selfie raya dgn slogan kenapa nak join event tu....pas tu baru lah pemilihan akan dibuat.Best nye....boleh jumpe blogger2 kan...emmmm..kita tengok post blogger yg bertuah je la ye....

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 ulasan

  1. Eh, bukan gambar selfie lah, gambar poster tu je :)

    ReplyDelete
  2. rumah terbuka nuffnang?...SB jenguk je lah dari sebelah sini..hihii

    ReplyDelete
  3. BBL dah submit tadi, kalu ada rezeki terpacak la kat open house tu. kalu tak tungu jelah entry geng-geng blogger yang pergi open house nuffnang. btw menanti baby baru

    ReplyDelete
  4. wah..selamat melahirkan yer, moga selamat

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG