Aug 13, 2014

Jemputan Open House Raya NUFFNANG



Salam Aidilfitri semua...korang dapat tak email jemputan ke event Nuffnang Open House Raya?
Semalam duk belek2 email...dapatlah invitation tu...best nye kan...dah banyak terima invitation dari Nuffnang tapi sayangnya 1 pun tak pernah ku hadiri hu3.....x ada jodoh le tu......



Kali ni reason x dapat nk join sebab sekarang ada dikampung...almaklumlah tengah tunggu hari utk melahirkan oir 2nd angle....in sha allah.....x silapnya syarat dia kena hantar 1 foto selfie raya dgn slogan kenapa nak join event tu....pas tu baru lah pemilihan akan dibuat.Best nye....boleh jumpe blogger2 kan...emmmm..kita tengok post blogger yg bertuah je la ye....

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Eh, bukan gambar selfie lah, gambar poster tu je :)

    ReplyDelete
  2. rumah terbuka nuffnang?...SB jenguk je lah dari sebelah sini..hihii

    ReplyDelete
  3. BBL dah submit tadi, kalu ada rezeki terpacak la kat open house tu. kalu tak tungu jelah entry geng-geng blogger yang pergi open house nuffnang. btw menanti baby baru

    ReplyDelete
  4. wah..selamat melahirkan yer, moga selamat

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign