Aug 5, 2014

Raya Pertama Tanpanya...

Alhamdulillah diberi kenikmatan meraikan hari raya untuk tahun ke4 bergelar menantu.Raya tahun ni giliran beraya pertama di rumah mak mertua...kemeriahan terasa sangat sebab ramai adik beradik dan anak saudara yang sememangnya riuh rendah.Kenangan Raya Aidilfitri 2014 bersama keluarga sebelah suami.Pertama raya tanpa abah yang telah kembali ke Rahmatullah 3 bulan lepas.Hanya doa dan ingatan,rindu dan tangisan tanda kerinduan pada arwah.Semoga tenang di sana.Amin Ya Allah.Ruin raya pun bertukar, selesai solat,makan raya, semua ke pusara abah.Tema tahun ni soft blue....muat lagi mak buyong pakai baju kurung ye.Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin

posted from Bloggeroid

5 comments:

 1. Semoga arwah tenang dengan iringan doa ahli keluarga.

  ReplyDelete
 2. samala kita, turn rumah mentua tahun ni...selamat hari raya...^_^

  ReplyDelete
 3. ALFATIHAH

  SELAMAT HARI RAYA

  p/s lmbt blog ni loading...

  ReplyDelete
 4. Assalamualaikum kak, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. samalah sheila, raya pertama kali tanpa arwah ayah mertua.. sedih sebab adam tak dapat jumpa yayi dia..

  ReplyDelete
 5. HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

  ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign