Sep 14, 2014

5 Wishlist Selepas Berpantang

Hu3... belum habis pantang dah menggedik mama buat wishlist ye hehe....xtually hari ni baru masuk hari ke 26 berpantang....lebih kurang 19 hari lagi genaplah 44 hari....huh lama juga tu.....sabar ye...cayok2...Semoga kesihatanku akan pulih sepenuhnya nanti...Amin...doakan ye kengkawan...nak tahu apa wishlist tu...ha jom teruskan membaca....


Spa

Huhu alangkah indah dapat manjakan diri dengan ,menikmati jakuzi,sauna,massage,terapi from head to toe gitu.Kena pula dengan manicure padicure....Almaklumlah lepas melahirkan badan kurang bermaya kan.Kena bagi refresh balik....


Saloon

Lepas badan ringan....manjakan pula kepala di saloon.Masa berpantang 24jam bertocang kan...dengan angin,pening segala bagai....pergi saloon kita suruh amoi tu service ye....kompem wangi, ringan, jelita kan haha


Makan segala bagai

Haha bila head to toe dah ok, dah ringan...kita hiburkan perut pula...dah 44 hari asyik layan sup haruan, ikan bakar je kan...dalam kepala ni tak teringin benda lain dah....pizza a.k.a western food wah wah.....tapi better jauhkan makanan sejuk2 ni...benda2 yg menjalar dalam tempoh 100hari.Tapi pizza tepung je kot...hehe


Shopping & Outing

Bila perut dah happy....kena lah happykan nafsu haha..boleh ke macam tu...pergi window shopping ke...atau outing kemana2 bersama suami dan putera puteri tercinta.44hari dik oiii terperuk atas katil....


Aktif berblogging

Haha...walaupun dah beranak 2.....akan ku teruskan aktiviti berblogging ni.....kemaruk sangat nak sertai segala contest, giveaway yg berlambak2 tu.....buat kengkawan yg komen dan kunjungan nya tak berbalas...maaf ue...tengah mood berpantang ni....terbatas sikitlah masa tu....in sha allah dah sihat nanti akan ku terjah kamu kembali....

Segala wishlist ini akan dengan jayanya terjadi dengan sokongan moral, money dan mood dari encik hubby hehe

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. lama xdengar cerita pasal mamadarwish...Tahniah lahirkan yang ke2 nie..semoga baby menjadi anak yang soleh&solehah ..semoga wishlist mama darwish tercapai..

    mamadarwish lama xjoin contest kan..
    jom akma ada tag mama darwish masuk contest tupperware..untung2 mamadarwish dapat kan..rezeki anak..hihi

    http://akmasakura.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html

    ReplyDelete
  2. dah habis pantang leh ler shopping. huhu

    ReplyDelete
  3. mamadarwish..nie url baru akma http://akmahakira.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign