Sep 19, 2014

Blogwalking Dengan Mudah Dengan Aplikasi EDISIBLOG

Salam 1 Malaysia...Salam berpantang dari MD & Bella hehe.Hah hari ni dah blogwalking belum teman-teman sekalian....hari ni nak share satu altenatif bagi memudahkan kerja blogwalking ni.


Aplikasi edisiblog ni memudahkan kita para blogger untuk blogwalking, lebih pantas dan yang paling best kita pun boleh ping entri blog kita.Win win situation


Kita boleh search mana satu blogger yang nak kita terjah.Senarai blogger ni adalah blogger2 yang kita sedia follow.


Ha kita boleh pilih kategori mana yang kita nak baca....best kan..lebih senang, jimat masa.Boleh merayau2 dalam edisiblog ni.

Aplikasi ni boleh download melalui playstore, taip aje edisiblog.Selamat mencuba.Dah download nanti jangan lupe singgah blog mama darwiish.

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Lepas nie senangla nak blogwalking...wehuu!!selamat BW..thanks mama darwish..

    ReplyDelete
  2. Yupps...sy pun gunakan apss ni tuk bw..
    salam kena yal..first time dtg sini dr apps edisi blog lah juga ni..hee :-)

    ReplyDelete
  3. wah tq atas perkongsian ni :) wajib install ni.

    www.bondasihat.com

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign