Sep 22, 2014

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza


Tamat : 30/9/2014

Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?

Bagi pendapat saya...blog Huda dan Azwar ni kedua-dua blog ni sangat sweet, cool dan masin-masing ada cara dan gaya tersendiri dalam menyampaikan sesebuah entri.Gaya bahasa pun tak meleret-leret, pendek kata tak memeningkan, membosankan pembaca.
Best of luck untuk Huda & Azwar.

Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

* Dapat tambah kenalan + pengetahuan
* Dapat tambah pendapatan sampingan huhu
* Bantu online promosi online business ku....

Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) - Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana....

Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana ianya mesra pengunjung.Loadingnya tak terlalu perlahan.Warna latar blog dan gaya tulisan yang digunakan sesedap mata memandang.Penyampaian entri yang menarik dan tak membosankan.Sebuah log yang aktif dari segi penghasilan entri mahupun penyertaan sesebuat contest mahupun GA.



5 comments:

  1. Good Luck mama! hehe
    saya join jugak ga ni :)

    http://thisischentaku.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama. ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign