Sep 12, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger !



Assalamualaikum...Bismillah....
Terkinja2 dalam pantang nak join segmen dari sifu ni hehe...Al kisah aku seorang suri rumah sepenuh masa.....mama kepada 2 si kenit lagi genit hehe....mulanya beblog sekadar suka2 mengisi masa terluang....tapi lama kelamaan jatuh hati..syok pulak dapat ramai kenalan, dapat hadiah2 best dengan join sehala contest, dapat pengalaman buat job review...alhamdulillah

Mama Darwiish jemput2 lah ke blog aku ya...berkongsi info2, resepi2, macam2 lah...masih dalam kategori blogger hingusan hheee.

Impian aku sebagai seorang blogger HARUSLAH !!! setiap entri blog dikunjungi ramai pembaca....of coz aku nak jadi femes dan terlajak laris macam sifu kita ni.Selain nak tambah pendapatan sampingan ...bolehlah buat shopping2 hehe....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign