Oct 13, 2014

Bila Blog Daku Berwajah Baru


Ha ok tak kengkawan? 
Header baru untuk blog Mama Darwiish yang dah lama tak di make-up.So pinky, gugurl...emak2 gitu kan.
Berbaloi tempah header ni...dah lah murah, cantik, puas hati dan cepat.
Nak tahu tempah kat mana?
Header yang awesome ni dihasilkan oleh blogger Azhafizah a.k.a freelance graphic designer
Terima kasih yer....sudi layan kerenah sis hehe.
Lepas ni rerajinlah singgah sini ye...header je berubah....hu

Kalau korang berminat nak tempah apa2 berkaitan edit blog boleh lah ke



4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign