CEK NUFFNANG Datang Lagi

by - October 22, 2014



Cek Nuffnang mai lagi...Alhamdulillah.Walaupun bukan berjuta tapi Alhamdulillah masih dapat rezeki yang tak semua orang dapat kan.Nyahkan segala kata-kata negatif yang melemahkan semangat ok.Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.



Cek sampai bulan 8 hari tu, tapi masih berpantang masa tu, semalam baru berkesempatan untuk cashkan cek.Dah lupa cek Nuffnang yang keberapa ni.Terima kasih korang yg sudi ke blog ni.Teruskan kunjungan korang ye.Terima kasih juga pada Nuffnang.

KEEP CALM AND BLOGGING

posted from Bloggeroid

You May Also Like

5 ulasan

  1. tahniah..SA pun dah matang sangat2 amount..nak tunggu December baru cash out...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Amanda....alhamdulillah rezeki2....semngat nak berblog bekobar2 kan haha

      Delete
  2. Haii ! boleh ajar Nad tntng Nuffnang ? teringin juga buat duet sendiri :) kunjungi blog Nad yaa (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii Nad...tq singgah sini....jap g sis terjah Nad k....

      Delete
  3. Wahh.. seronok tengok orang dapat duit.. sy baru dan msih lg belajar tentang ni..apa rahsianya?

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish