Oct 22, 2014

CEK NUFFNANG Datang Lagi



Cek Nuffnang mai lagi...Alhamdulillah.Walaupun bukan berjuta tapi Alhamdulillah masih dapat rezeki yang tak semua orang dapat kan.Nyahkan segala kata-kata negatif yang melemahkan semangat ok.Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.



Cek sampai bulan 8 hari tu, tapi masih berpantang masa tu, semalam baru berkesempatan untuk cashkan cek.Dah lupa cek Nuffnang yang keberapa ni.Terima kasih korang yg sudi ke blog ni.Teruskan kunjungan korang ye.Terima kasih juga pada Nuffnang.

KEEP CALM AND BLOGGING

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. tahniah..SA pun dah matang sangat2 amount..nak tunggu December baru cash out...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Amanda....alhamdulillah rezeki2....semngat nak berblog bekobar2 kan haha

      Delete
  2. Haii ! boleh ajar Nad tntng Nuffnang ? teringin juga buat duet sendiri :) kunjungi blog Nad yaa (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii Nad...tq singgah sini....jap g sis terjah Nad k....

      Delete
  3. Wahh.. seronok tengok orang dapat duit.. sy baru dan msih lg belajar tentang ni..apa rahsianya?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign