Oct 30, 2014

Jom Buat Duit Dengan JobdiRumah

Assalamualaikum...
Masih mencari-cari pekerjaan? tapi tak berpeluang? Malas nak bekerja luar dari rumah? Jom sertai Jobdirumah.Anda boleh bekerja hanya mengadap PC atau lappy.
Sesuai sangat untuk housewife macam aku ni hah.Jangan takut....ini bukan program skim cepat kaya atau MLM ye.Dah terbukti kesahihannya.

Pengenalan Job Di Rumah

Syarat-Syarat kelayakan Untuk Sertai Job Di Rumah

Lain-lain Kelayakan :

  • Mampu bekerja tanpa pengawasan
  • Berupaya mengikut arahan
  • Bersedia untuk bekerja keras
  • Berfikiran positif dan terbuka
  • Mempunyai motivasi yang tinggi serta semangat mahu belajar
  • Bukan seorang yang PEMALAS
  • Mempunyai jati diri dan disipilin yang tinggi

Ciri-Ciri Kerja yang di tawarkan

  • Freelance..Ribuan syarikat dari seluruh dunia
  • Ada kerja bayarannya mengikut jam,
  • Ada kerja bayarannya mengikut jumlah data..
  • Ada kerja hanya sekali buat..
  • Ada kerja yang hanya memerlukan 5 minit untuk disiapkan..
  • Tiada kontrak (bila2 boleh berhenti asalkan kerja sebelumnya dah siap)
  • Mengikut kesesuaian dan masa anda
  • Ada yang diberi latihan, ada yang tidak
  • Ada yang perlu mohon dan ada yang terus boleh kerja
  • PEMBAYARAN UPAH dan GAJI dijamin !! (Ada sistem merchant dengan agen)


Jobdirumah adalah salah satu program yang sesuai dilakukan di rumah serta sesuai untuk semua golongan seperti suri rumah , pesara , pelajar dan sebagainya yang bermotivasi tinggi serta ingin mendapatkan wang sampingan . Jobdirumah menyediakan kerja -kerja yang mudah serta boleh dilakukan pada bila-bila masa kelapangan.

Antara syarat-syarat kelayakan untuk menyertai Jobdirumah ini adalah seperti :-

Tahu menggunakan Komputer dan internet
Tahu Asas Microsoft Offive Seperti Words ,Excel dan Power Point
Mempunyai kemahiran Faham ,Membaca dan Menulis di Dalam Bahasa Inggeris
Ada Komputer atau laptop
Mempunyai Akses Internet
Berumur 18 Tahun Ke Atas

Berapa bayaran untuk turut serta ?
RM50 sahaja

Kenapa perlu bayar RM 50.00 ?
Bayaran tu untuk servis seperti video dan tutorial yang akan diberikan pihak mereka.Setiap masa akan dikemaskini segala maklumat dan bantuan bagi membantu kita dalam mencari peluang kerja.Bayaran ini hanya sekali sahaja

Kalau berminat boleh dapatkan info dan mendaftar di http://jobdirumah.com/adambella


1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign