Oct 30, 2014

Komisyen Pertama Dari JOB DI RUMAH

Wah best nya join jobdirumah.
Baru sehari join dah dapat komisyen.Alhamdulillah rezeki.
Mula-mula memang was-was...tapi Alhamdulillah semuanya ok-ok jer hehe.

 Sikit ker? Ok la tu untuk permulaan kan?
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.Yang penting berusaha, berdoa dan tawaqal...In Sha Allah rezeki itu pasti ada.


Ni buktinya....jangan teragak-agak nak join...
Jom lah ramai-ramai join boleh tambah pendapatan dari rumah.
Kalau berminat nak join boleh dapatkan info lanjut dan mendaftar di jobdirumah.
Selamat mencuba.





8 comments:

  1. tahniah..penah jugak pikir nak join jdr ni tapi masih was2 lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue Bee tq...jom lah join...ok jer yg penting kena rajin lah hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Jueliza boleh klik http://jobdirumah.com/adambella dan baca terma dan syarat dan boleh daftar kat situ.Best of luck

      Delete
  3. Free ka sis? Kerja dye macam mana?

    Hye, Esgesee menawarkan harga yang berpatutan terutamanya kepada pembeli borong, peniaga pakaian mahupun agent dropship

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    ReplyDelete
  4. tahniah.

    sudah dapat yang pertama ni, senang dah nak dapat yang kedua.

    Bukan senang tu nak dapat. :)

    ReplyDelete
  5. Woww..bestnya.
    Memang mama dah cuba sendiri lah ni ye?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign