PATI IKAN HARUAN POLLENEY Sembuhkan Luka Bersalin

by - October 27, 2014


Pati ikan haruan Polleney

1st time mencuba pati ikan haruan Polleney ni masa lepas melahirkan anak pertama.Xtually abang ipar yang hadiahkan dan suggestkan untuk minum pati ikan haruan sepanjang tempoh berpantang.

Khasiat pati ikan haruan :

- Mempercepatkan proses penyembuhan luka.Bagus diamalkan sepanjang tempoh berpantang.
- Menyembuhkan penyakit kulit seperti gatal, kurap dan ruam.
- Mampu menganjalkan kulit dan awet muda.
- Membantu memulihkan masalah penglihatan.



Lepas bersalin anak kedua pun terus amalkan minum pati ikan haruan Polleney.Terbukti Halal ye...kalau nak cuba jenama lain pun boleh ada macam2 jenama.




Minum selepas 7 hari melahirkan, aku minum 1 botol sehari je selama 2 minggu...Alhamdulillah terasa keberkesanannya.Bau pun x lah sekuat mana, pejam mata, tutup hidung...telan...ahhhhhhh sedap dan sihat ye.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

4 ulasan

  1. setuju :) Huda pun minum ni lepas bersalin haritu.. InshaAllah 5 hari macam tu dah okay :) tapi Huda minum ni nak kena berkejar2 satu rumah dgn husband nak minum (imagine ada jahitan tu bole lari sebab xnk minum pati haruan ni) haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh....saya nasib mudah, tutup mata, tutup hidung hehe

      Delete
  2. Saya minum ini semasa ada demam campak....dan byk campak dimuka.....kesan campak hilang dan tiada parut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh bagus sharinh ni, ingat berkesan untuk parut dan kesan luka je

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish