Nov 30, 2014

Bestnye Maternity & Children Expo Di Mid Valley

Huhu..sebelum ni tak berpeluang pergi ke expo maternity ni.., sekarang kali yang ke8 baru ada rezeki dan peluang, merasai pengalaman bershopping kat situ.Expo kali ke8 ni berlangsung di Mid Valley bermula 21hb - 23hb Nov 2014 yang lepas.Kami pergi 23hb..xtually x planning pun hehe.


Kami sampai awal juga dalam pukul 11 pagi,,, so en.hubby ajak isi perut dulu...jap lagi nak shopping...larat ke hehe...dah siap makan..terus masuk hall expo, sebelah je dengan food junction...wah best nye, ramai nya orang, baby pun ramai hehe.Banyak booth yang best, cam johnson, avent, pureen, huggies, friso semua ada....harga sangat murah berbanding harga pasaran biasa, nama pun expo kan.Dekat booth johnson baby boleh beli brang serendah RM1 je uyoooo....rambang mata.Lebih 300 brand dan lebih 30 booth yang disediakan....wow wow wow


Banyak tak free gift ..macam2 ada... nak dapatkan goodies kena beratur untuk register for free... dapatlah beraneka free gift tu...pampers, susu, mug, nestum, ubat gigi, mandian, pad, bantal baby dan banyak lagi.


Antara brangan yang kami beli masa expo tu, x shopping sakan... just beli mana yang perlu.... beli pampers darwiish & baby bella dapat free kolam mainan.Harga pun murah.


Yang ni pula beli mandian yogurt pureen RM7 je untuk 750 ml.Tisu basah yang kecil tu 6 paket RM12 je..murah kan.Toys tu RM15 , kereta muzik RM10, kipas stroller RM15....


Sweater Darwiish RM16 je.Untuk Baby Bella 2 helai rompers, 1 pasang stokin RM15 je..tersangatlah cute dan murah.


Haha tengah que untuk register resit belian untuk dapatkan kad lucky draw... belian RM150 daoat 1 kad.,,, tapi tak tunggu pun ..lama sangat.Tak ada rezeki la tu.


Haha sempat lagi dorang possing .. tak tahu time bila ni...tapi memang banyak booth untuk bergambar..., salah satunya untuk majalah pa&ma.

Patutlah ramai yang datang..sebab barangan dan harga yang ditawarkan memang murah, banyak free gift dan acara.Seronok shopping....

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. bestnyer ! byk betul goodies tu ;)

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign