Nov 25, 2014

Gaji a.k.a Hadiah Blogging Dari ZALORA

Assalamualaikum & hai.... 
Alhamdulillah sebelum ni ada post entri pasal terima tawaran collaborate dengan ZALORA... dan Alhamdulillah dah dapat imbuhannya huhu... Yang bestnya semua boleh pililh sendiri... token bebrbentuk shopping voucher ... best juga... kalau bagi cash ehemmm ehemmm sendiri mau ingat lah hehe.


Aku grab 3 item huhu... rambang mata lol... apa-apa pun aku fokus untuk hanya menggunakan hadiah voucher tu aje, x mau kuar duit.So aku pun pilihlah 3 barang yang super awesome tu hehe.Tema black n white gitu.


Crochet Slip Ons.
Cantik x? Yang ni ada warna cream,grey.Banyak lagi pilihan, tapi tetap tergoda dengan yang ini.Dah ada Baby Bella ni, x larat kaki nak pakai heel atau wedges .


Textured Flap Clutch.
Huhu... dah lama tak ganti clutch... Alhamdulillah dapat juga.Tersangatlah puas hati.


Lela Medina Stripe Shirt.
First time nak try pakai straight stripe ni.Ilusi utk kurus jap eh.Jangan jeles hehe.
Nantikan aku bergaya sakan ngan ZALORA ye.


Hope lepas ni ZALORA tak serik untuk bekerjasama dengan aku.Harap2 lepas ni banyak lagi rezeki yang datang.Maklumlah aku kan fulltime housewife, dapat juga bantu suami.

Sapa kate blogging buang masa, buang duit?
Moral of the strory.. niat kene betul, fokus dan kena pandai ambil peluang.
keep calm and happy blogging.

11 comments:

  1. woow..sungguh seronok dan bestnyaaa...tahniahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... ija Rased...tq sudi berkunjung.akan dbalas kunjungan anda.In sha allah

      Delete
  2. Replies
    1. Mila Hilas...hehei ek.... mmg best...mudahan Mila dpt jg nanti... Amin ...tq

      Delete
  3. Tahniah.. cam ner nak collaborate... ajar mamamyja leh. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mama Myja... xtually tawaran collaborate ni ditawarkan sendiri melalui zalora by email, berdasarkan blog,entri dll.

      Delete
  4. wah.. bestnye.. Tahniah.. Mama Darwish.. :)
    cane tu nak collaborate dgn pihak sponsor gitu..
    mesti hebat ni..
    - Zaleha Awaluddin -

    ReplyDelete
  5. tahniah ! bestnyer dpt shoping ngn free ;)

    ReplyDelete
  6. Wah best.. sy pon bru je dpt twaran ni..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign