Nov 10, 2014

Makan Sambil Layan Dekorasi Yang Super Cool di FAI & RUZ KITCHEN

Puhhhh memang best jalan-jalan cari makan kali ni.Bukan mulut je makan...mata pun makan hehe...mata menikmati dekorasi hiasan dalaman di Fai & Ruz Kitchen.Jarang la tengok restoran yang berdekorasi cam tu...nak tau cam mane? Jom baca lagi....


Dont judge book by its cover.Nampak cam sempoi je kan dari luar....tapi acer tengok kat signboard tu haha... Fai & Ruz Kitchen dah menjadi pilihan rancangan top TV3 iaitu Jalan-Jalan Cari Makan dan Harian Metro .Macam -macam adooo...tapi berkonsepkan Johore Cusine tapi jangan bimbang western, thai, melayu semua ada kat sini.Jom masuk...


Masuk je...dah ternampak frame gambar pemilik Fai & Ruz Kitchen bersama artis yang pernah makan kat sini.Ada Ahmad Idham, Radhi OAG, Almi Nadia...ramai lagi la tu ha... Mama Darwiish je tak adooo uwaaaa


Wahhh....cantik kan...masuk je...terus senyum...sebab warna dia ceria sangat kan...simple but nice & cool, kerusi empuk haha.Deko macam restoren mewah je kan, cozy gitu.Bertemakan warna terqois dan putih.


Sign Dish Fai & Ruz Kithen adalah makanan tradisi Johor iaitu nasi ambeng, laksa johor, asam pedas johor dan mee bandung muor.Siapa nak try makanan Johor boleh lah cuba kat sini.


Itu aku tengah menikmati pemandangan haha...perut pun berkeroncong hehe....sabar menanti pesanan.


Darwiish senyum dah dapat banana split... mama tengok je la ye...mood berpantang masih segar huhu....


Haha soriii inilah yang berselera di tekak.. hehe lari dari tema kan lamb chop emmm boleh lah....best juga...
sos blackpepper pun ok.


Sup tulang pilihan si papa2 amerikano hehe...


Masing-masing kekenyangan.....muka ada senyum...Alhamdulillah syukur atas rezeki ini.....lain kali mai lagi.

Fai & Ruz Kitchen best dikunjungi sebab:

*Suasananya yang cool, santai, best,nice,wifi
*Selesa, bersih.
*Boleh cuba menu istimewa Johor.
*Harga berpatutan.
*Parking senang.
*Service tiptop.

Fai & Ruz Kitchen
No.3, The Core Kota Damansara,
Jalan Teknologi 3/6E,
Taman Sains Selangor,Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya
03-61435011

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign