Nov 5, 2014

NAME CARD BLOG Dah Siap

Dah berkurun pasang hajat nak buat name card untuk blog aku ni ha.Fofuler ke? hot sangat ker blog aku ni hah sampai nak berkad-kad bagai? Itu semua tak penting....ketepikan pikiran-pikiran negatif.Sebab nak femes, fofuler lah aku buat kad ni hah.Kalau dak cam ne nak promote blog secara offline kan....ikhtiar dan berusaha.... fighting!!!



Taraaaa.... cantik, gojes tak name card blog ni? Bertemakan pink dan black.Design pula imaginasi sendiri dan direalisasikan oleh ** Hafizzy* a.k.a graphic designer kad ni.Lepas ni boleh la bagi name card blog bila pergi mana-mana event, food tester.....In Sha Allah.Mudahan dengan adanya **name card* ni akan membantu memajukan blog Mama Darwiish.



Yang ni pula bahagian belakang.Kualiti card sangat best, limination ye.Tak mudah renyuk.Kalau korang berminat nak buat name card atau apa-apa berkaitan printing boleh lah ke http://www.fizgraphic.com.

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. woww... tahniah sebab dah ada name card. rasa mcm nak buat je... haha

    ReplyDelete
  2. Cantik warnanya dan nampak elegan kad tu.
    Tahniah dan semoga terus berjaya mama.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign