Nov 25, 2014

PAVLOVA Topping Strawberry ... Super Yummy

Pavlova topping whipped cream & strawberry huhu dessert kali ini.Last buat untuk hadiah hantaran adik bertunang dulu.Pavlova its my fav dessert.. so sweet and yummy.


Taraaaa...cantik x? cadangnya nak mix kiwi dan strawberry... tapi ni je yang ade dlm freezer kan.gunalah apa yg ada... pasal nafsu makan ni x boleh tunggu hehe.


Ha ni bahagian dalam dia...ada 3 layer, from the bottom... pavlova mashmallow, whipped cream and strawberry.


Pavlova ni kena mix dengan buahan yg masam ye pasal, pavlova tu manis...so kena balance masam dan manis.Kalau nak mencuba resepi pavlova boleh la klik sini :

http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/resepi-pavlova-versi-malas-tapi-yummy.html

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. mama , jom join GA awesome ni jom . kalau boleh , kkomen entry saya sekali :3 ehe . thanks

    p/s : lepas ni nak join ga mama pulak :3 saya bookmark dulu ye

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign