Nov 19, 2014

Rezeki Join Giveaway

Alhamdulillah.....rezeki hasil menyertai contest dan giveaway datang lagi hehe.Dah lama bercuti...maklumlah mood berpantang kan....Syukur masih lagi ada rezeki..xtually kali ni dapat 2 hadiah dari 2 giveaway yang berlainan.Terima kasih semua....




Yang ni menang saguhati je... dari Blog Diari Jejaka Hangat.




Yang ni pulak dari blog Emas Putih.Semuanya dah hantar details... so tunggu je lah hadiah tu mai huhu.Sape2 yang join tu boleh semak link korang, mana tahu menang.. cepat sementara belum tamat tempoh penebusan hadiah.

Keep Calm & Enjoy Blogging

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Alhamdulillah ...banyaknya hadiah mama dapat. Tahniah mama! ^^

    ReplyDelete
  2. Tunggu ye sis.. Hari selasa tu dah di poskan. InshaAllah sampai.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign