Rezeki Join Giveaway

November 19, 2014

Alhamdulillah.....rezeki hasil menyertai contest dan giveaway datang lagi hehe.Dah lama bercuti...maklumlah mood berpantang kan....Syukur masih lagi ada rezeki..xtually kali ni dapat 2 hadiah dari 2 giveaway yang berlainan.Terima kasih semua....




Yang ni menang saguhati je... dari Blog Diari Jejaka Hangat.




Yang ni pulak dari blog Emas Putih.Semuanya dah hantar details... so tunggu je lah hadiah tu mai huhu.Sape2 yang join tu boleh semak link korang, mana tahu menang.. cepat sementara belum tamat tempoh penebusan hadiah.

Keep Calm & Enjoy Blogging

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Alhamdulillah ...banyaknya hadiah mama dapat. Tahniah mama! ^^

    ReplyDelete
  2. Tunggu ye sis.. Hari selasa tu dah di poskan. InshaAllah sampai.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish